ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

Κατηγορίες ηλεκτρικών

L1

L1 είναι η κατηγορία των δικύκλων, με ισχύ έως 4kW και μέγιστη ταχύτητα 25 km/h ή 45 km/h. Για τα δίκυκλα με μέγιστη ταχύτητα 25km/h δεν απαιτείται άδεια οδήγησης, τα δίκυκλα με μέγιστη ταχύτητα 45km/h μπορούν να οδηγηθούν με δίπλωμα AM μοτοποδηλάτου (μέχρι 50cc )ή με δίπλωμα αυτοκινήτου Β (κάτω από τις προϋποθέσεις του νόμου).

ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

EK1 - SK1
L3

L3 είναι η κατηγορία των μοντέλων που θεωρούνται μοτοσυκλέτες, με ισχύ μεγαλύτερη από 4kW, ταχύτητα μεγαλύτερη από 45km/h. Μπορεί να οδηγηθούν με δίπλωμα μοτοσυκλέτας Α1 ή με δίπλωμα αυτοκινήτου Β (κάτω από τις προϋποθέσεις του νόμου).

ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

EK3 - SK3
L1 FLEET

L1 είναι η κατηγορία των δικύκλων, με ισχύ έως 4kW και μέγιστη ταχύτητα 25 km/h ή 45 km/h. Για τα δίκυκλα με μέγιστη ταχύτητα 25km/h δεν απαιτείται άδεια οδήγησης, τα δίκυκλα με μέγιστη ταχύτητα 45km/h μπορούν να οδηγηθούν με δίπλωμα AM μοτοποδηλάτου (μέχρι 50cc )ή με δίπλωμα αυτοκινήτου Β (κάτω από τις προϋποθέσεις του νόμου). Τα σκούτερ διανομής είναι εγκεκριμένα ως μονοθέσια οχήματα. 

ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

L3 FLEET

L3 είναι η κατηγορία των μοντέλων που θεωρούνται μοτοσυκλέτες, με ισχύ μεγαλύτερη από 4kW, ταχύτητα μεγαλύτερη από 45km/h. Μπορεί να οδηγηθούν με δίπλωμα μοτοσυκλέτας Α1 ή με δίπλωμα αυτοκινήτου Β (κάτω από τις προϋποθέσεις του νόμου). Τα σκούτερ διανομής είναι εγκεκριμένα ως μονοθέσια οχήματα. 

ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

HORWIN TEST RIDE

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας ή κλειστε online ένα test ride για να δοκιμάσετε το νέο σας HORWIN!

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Copyright © 2024 HORWIN.
Powered by PowerSite.